Tietoja meistä

Tervetuloa löhöilijöiden heimoon!

Olemme säkkituoleihin erikoistunut kotimainen huonekalujen valmistaja Pirkanmaalta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus ja näkemys siitä, miten tehdään markkinoiden mukavin ja laadukkain löhöilytuoli, joka ei maksa liikaa. Jokainen tilattu säkkituoli valmistetaan rakkaudella joko tuotantotiloissamme Virossa tai Suomessa. Ompelijoina meillä ovat parhaat käsityön ammattilaiset.

Meidän työnämme on tarjota parhaat puitteet arkiseen löhöilyyn! Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti. HOTKISS tuolit tehdään kestävästä ja pehmeästä materiaalista. Tuolien täyttöasteen voi itse säätää ja niitä voi myöhemmin täyttää lisää. Säkkituoliin on suunniteltu helppokäyttöinen ja turvallinen kaksiosainen täyttöaukko. Täytteenä käytämme kotimaista Jackon Oy:n valmistamaa eps-raetta.

Koska valmistamme tuotteet itse, voimme tarjota asiakkaillemme säkkituolien räätälöintimahdollisuuden. Tuotteisiin voi lisäillä mm. kantokahvoja, taskuja, koristetereitä, purjerenkaita säilytykseen, erillisiä sisäpusseja jne. Voimme myös ommella säkkituolin omasta kankaastasi! Logopainatus on mahdollista yli 10 kpl erille.

Oma tuotanto tarkoittaa myös sitä, että tuotteidemme hiilijalanjälki on kevyempi, sillä logistiikkaketjut ovat lyhyet ja meillä ei ole turhaa ylijäämävarastoa. Jokainen tuote tehdään aina tilauksesta. Vaikka toimitusaikamme saattaa joskus olla pidempi, haluamme kunnioittaa ympäristöarvoja ja välttää ylituotantoa ja resurssien tuhlaamista. Vastuullisuus on meille tärkeää. Siksi valmistamme aina tuolimme tilauksesta.

HOTKISS säkkituoli on mainio kodin löhöilylinnake, ja säkkituolien eri variaatiot ominaisuuksineen soveltuvat muun muassa koulukäyttöön, erikoiskäyttöön, juhliin, festareille, loungetiloihin, toimistoihin, päiväkoteihin – lähes minne vaan, missä kaivataan mukavaa paikkaa rentoon löhöilyyn!

Ota meihin yhteyttä info@hotkiss.fi tai puhelimella 044 053 5577 ja kerromme lisää miten saat tuunattua juuri sinulle sopivan tuolin!

 

OMSET Oy / HOTKISS

Y-tunnus: 1858182-7

Harjukatu 3, 38200 SASTAMALA

info@hotkiss.fi

Asiakaspalvelu +358 440 535577