Usein Kysytyt Kysymykset

K: Kuuluuko säkkituolin toimitus hintaan?

Kyllä, säkkituolien kotiinkuljetus kuuluu hintaan Manner-Suomen alueella.

K: Pitääkö säkkituoli täyttää itse?

Toimitamme HOTKISS tuotteet aina valmiiksi täytettyinä. HOTKISS – säkkituoleissa on korkea täyttöaste, mikä takaa sen, että tuoli kestää muhkeana käytössä pidempään.

K: Voiko säkkituoleja täyttää lisää?

Säkkituolin sisärae tiivistyy ajan kuluessa. Mikäli haluat, voi säkkituolia täyttää lisää, HOTKISS verkkokaupastamme on saatavilla ISO ja PIENI täyttöpussi tähän tarkoitukseen.

K: Onko HOTKISS säkkituolin täyttäminen hankalaa?

HOTKISS – säkkituoleihin on suunniteltu helppokäyttöinen ja turvallinen kaksiosainen täyttöaukko. Katso oheisesta linkistä videolta ohjeet, miten täytät HOTKISS säkkituolin helposti itse. Meiltä voi myös tilata TÄYTTÖSETIN, jolla kotona täyttäminen helpottuu huomattavasti.

K: Onko HOTKISS säkkituoleissa käytetty palonsuoja-aineita tai muita kemikaaleja? 

HOTKISS – säkkituolien materiaalit eivät ole palonestoaineilla käsiteltyjä. Sekä EPS sisärae, että päällikankaat eivät sisällä palonestoaineita tai muita myrkyllisiä kemikaaleja.

K: Säkkituoliin tuli likaa, miten puhdistan sen?

HOTKISS säkkituolista voi pyyhkiä likaa nukkaamattomalla liinalla ja miedolla puhdistusaineella.

K: Sopiiko säkkituoli ulkokäyttöön?

HOTKISS säkkituolit soveltuvat erinomaisesti lasitetulle terassille tai parvekkeelle.

Polyesterpäällysteiset HOTKISS -säkkituolit soveltuvat ulkokäyttöön, mutta emme suosittele niitä jätettäväksi suoraan auringon valoon, sillä niiden väri saattaa haalistua.

Keinonahkainen HOTKISS säkkituoli ei valitettavasti kestä ulkona oloa yhtä hyvin. Keinonahkainen pintamateriaali saattaa alkaa hilseillä suorassa auringonvalossa.

K: Voinko räätälöidä säkkituolini mieleni mukaiseksi? 

Koska olemme paikallinen toimija, voimme tehdä juuri sinulle mieleisen säkkituolin tilauksesta. Verkkokaupan valmiita malleja voi muunnella erivärisiä kankaita yhdistelemällä, lisäämällä mm. tehostetereet, taskuja, kantolenkkejä ja purjerenkaita tai vaikka painamalla tuoliin haluamasi logon! Erityistilauksissa soita asiakaspalveluumme 044- 0535577 tai ota yhteyttä asiakaspalvelu@hotkiss.fi ja kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista ja hinnoista.