Vastuullisuus ja Kierrättäminen

 

Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme kestäviä ja vastuullisesti valmistettuja tuotteita.

Arvostamme lähiteollisuutta, käsityötaitoa, kierrätettävyyttä ja kestävää kulutusta. Pyrimme välttämään ylituotantoa ja pitkiä logistiikkaketjuja. Arvostamme paikallista käsityötaitoa ja haluamme ylläpitää sitä, joten olemme päättäneet valmistaa kaikki tuotteemme lähellä, Suomessa ja Viron tuotantotehtaissamme. Emme halua tehdä tuotteita turhaan, minkä vuoksi valmistamme tuotteet tilauksesta. Säkkituolin sisärae on kotimaista, Pirkanmaalla valmistettua Jaconin ESP-raetta. Lähituotannolla lyhennämme logistiikkaketjua ja tuotteiden hiilijalanjälkeä.

Haluatko kierrättää vanhan säkkituolin?

Meillä se onnistuu! Kierrätämme vanhan säkkituolisi – merkistä riippumatta – ja annamme sille uuden elämän. Kierrätetty säkkituoli saattaa päätyä esimerkiksi nyrkkeilysäkiksi tai muuksi uudeksi tuotteeksi.

Voit tuoda säkkituolin meille kierrätettäväksi tai lähettää sen meille alla olevaan osoitteeseen (emme maksa lähetyskuluja tai vastaanota maksamattomia lähetyksiä).

Kierrätyksestä emme veloita sinulta mitään! Kiitoksena kierrätyksestä annamme sinulle 15 euron etukupongin HOTKISS verkkokauppaan.

Kirjoita alla oleva osoite lähetyksen päälle:

Omset Oy / säkkituoli kierrätykseen

Harjukatu 3

38200 Sastamala